Spar penge på de gode hårprodukter fra Paul Mitchell

Er man en af dem der godt kan lide at bruge de rigtig gode hårprodukter, fra de førende brands som Paul Mitchell, Redken, Aussie, Tigi osv. – listen er lang – ved man også at det tit og oftest er en dyr fornøjelse. Især hvis man både vil have shampoo, balsam, hårkur, hårolie, skum, voks osv. osv. Og er man ikke en af dem der har penge som skidt bliver man ofte nødt til at vælge og prioritere hvilke produkter man kan købe i denne måned og hvilke der må vente til næste.

Men sådan behøves det ikke være. Man kan selvfølgelig kaste sig ud i at lave sine egne hårprodukter, ved hjælp af forskellige madvarer, som f.eks. chiafrø, kokosolie, og lign., men selvom frø og olie er sunde i kosten – og kan være fine i hårprodukter, kan de altså ikke særlig meget imod de lækre hårprodukter man køber.

Der er måder man kan spare penge på de lækre hårprodukter, f.eks. dem fra Paul Mitchell, på. Gratis bliver de nok aldrig og man skal stadig af med nogle penge, men hvis man kan spare nogle penge hist og her løber det hurtigt op. I det følgende vil vi komme med nogle simple råd og måder til at spare penge på hårprodukter.

Sammenlign priser på (rigtig) mange webshops

Det virker måske meget nemt og ligetil og det er det egentligt også, men der er stadig rigtig mange der ikke gør det og nøjes med at anvende en prissammenligninsside, når der skal tjekkes for den bedste pris – men det får man altså ikke særlig meget ud af, for disse sammenligningssider viser oftest kun priser fra de butikker de har en aftale med og dermed får kommission fra.

Derfor må man selv i gang. 1) Udvælg dig præcis det produkt du vil have – f.eks. Paul Mitchell Curls Shampoo. 2) Søg på præcis dét på Google – ”Paul Mitchell Curls Shampoo”. 3) Tjek så prisen på alle de sider der kommer op. 4) Gør det samme på side 2,3,4, og 6. – og flere endnu hvis du har tålmodighed. Herefter kan du nemt se hvor du kan få dem billigst.

Lagersalg og ophørsudsalg

Denne metode kan tit indbringe en endnu større besparelse. Men til gengæld er det heller ikke altid man kan være så heldig at ramme enten et lagersalg eller et ophørsudsalg. Men til at starte med er det om at finde alle de hårprodukt-butikker man kan, like dem på Facebook, også bare vente. Når de har lagersalg eller alm. udsalg poster de helt sikkert noget om det på deres Facebooks-side, også er det bare om at slå til. Mange butikker fører også andre tilbud og udsalg løbende, så det er bare om at følge med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *