Billig lån – Lån penge hurtigt på nettet uden sikkerhed

 

Søger du et hurtigt billigt lån? Herunder har vi samlet en række låneformidlere som tilbyder forskellige former for private forbrugslån. Fælles for dem alle er at du udfylder en formular og ansøger om dit lån online.

Du skal være opmærksom på at der kan være forskel på renter og gebyrer hos de forskellige udbydere. Derfor anbefaler vi at du klikker dig videre til de enkelte låneudbydere og laver en præcis beregning via udbyderens egen låneberegner, for at se de faktiske omkostninger.

 

Hurtigt billigt lån uden sikkerhed

Hvis du har prøvet at ansøge om forhøjelse af din kassekredit eller lån i din bank, vil du nok huske at du blev spurgt om hvad  pengene skulle bruges til. Du ville sikkert også skulle stille en eller anden form for sikkerhed.

Når du søger lån online vil du ikke blive spurgt om hvad du skal bruge pengene til. Du vælger altså selv om du vil låne penge til julegaver, til rejser eller til noget helt tredje. Hvis du optager lån online er det også uden sikkerhed.

En anden fordel ved forbrugslån er at du kan ansøge og få svar hurtigt. Selve ansøgningen foregår helt elektronisk via en online formular på udbyderens hjemmeside. Når du har afsendt den, vil låneudbyderen vurdere de informationer du har oplyst. De fleste låneudbydere tilbyder svar inden for 15-60 minutter i deres åbningstid og ansøger du om aftenen, så har du svar inden for de første timer i dagen efter. Du skal dog være opmærksom på at der kan gå nogle dage før dine penge er på din konto.

Hvad låner folk penge til?

Du drømmer måske at komme ud og rejse – enten uden for sæsonen eller til sommerferien. En af de udfordringer mange har er at meget af rejsen skal betales lang tid før selve rejsen afholdes. Derfor skal man bruge ekstra lang tid på at spare penge sammen.

Der er dog et alternativ. Du kan låne penge til rejser på nettet. Når du låner penge online, så skal du ikke fortælle låneudbyderen hvad du skal bruge pengene til.

Rejser er ikke det eneste du kan låne penge til. Her er de typiske ting danskerne låner penge til

  • Fjernsynslån
  • Rejselån
  • Lån til møbler
  • Lån til julegaver
  • Bryllupslån
  • Havelån
  • Billån

 

Find det billigste lån

Forbrugslån er ikke altid de billigste lån. Og det skyldes som sagt, at du det er et lån uden sikkerhed. Det billigste lån er stadigvæk at gå i banken, men spørgsmålet er om de vil bevillige det til dig. Det er sjældent de vil det til ren fornøjelse.

Benyt derfor en af låneudbyderne her over. Vi har så vidt muligt sorteret dem efter pris og bedste muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *