Lån penge til din drømmerejse

Lån penge til rejsen eller ferien du går og drømmer om

Når du bestiller en rejse så skal du altid betale en sum penge ved bestillingen også selvom rejsen først er om noget tid. Bestiller du tidligere, end 60 dage før afrejsen, skal du lægge et depositum som typisk svarende til 10% af rejseprisen.

[button size=”medium” target=”_self” url=”https://www.prutprisen.dk/laan/” color=”#007d22″]Se vores låneoversigt[/button]

Men bestiller du mindre end 60 dage før afrejsedagen skal du hos langt de fleste rejseselskaber betale hele beløbet med det samme. Det giver et rigtig hårdt træk på kontoen hos mange mennesker, og derfor ser nogle sig nødsaget til at fravælge rejsen eller søge billigere alternativer, selvom de egentlig godt kunne få råd til det bedste.

Rejse på afbetaling

Hvis du i stedet køber din rejse på afbetaling, så kan du altså fordele omkostningen ud på flere måneder.

Det er sjældent at du kan få lov at låne penge til rejser i din bank. Det er i hvert fald ualmindeligt at de låner ud til fornøjelser. Men på nettet kan du nemt låne penge til ferier og rejser og mange låneselskaber tilbyder faktisk at skubbe første ydelse nogle måneder og dermed får du ekstra tid til at spare op.

Det er nemt at få en rejse på afbetaling.

  1. Start med at finde et billigt lån. Det kan du eksempelvis på vores låneoversigt.
  2. Send nu en online låneansøgning til udbyderen.
  3. Når din ansøgning er godkendt modtager du lånedokumenter enten med posten eller pr email, som du skal underskrive og indsende til låneudbyderen.
  4. Når låneudbyderen har modtaget den underskrevet låneaftale, går der ganske få dage før pengene står på din konto
  5. Herefter er du klar til at betale for din rejse.

Vær OBS på dette inden du tager rejselån

Der er mange som er bekymret for at låne penge til rejser. Men hvis du forbereder dig, sætter dig ind i hvad dine afdrag er og lægger en klar plan for afbetalingen, og vel og mærket holder den, så sikrer du dig at økonomien ikke skrider.

Er du bekymret for at det bliver dyrt at låne, så afsæt et så højt beløb som muligt, måske lidt højere end hvad du selv tænker er muligt. Selvom det måske bliver lidt hårdere i nogle måneder, så kan du få afdraget rejsen hurtigere og dermed spare penge på renterne. Samtidig kan du næsten altid justere på andre faste udgifter så som mobiltelefon eller streamingtjenester som Spotify og Netflix.

Du kan som sådan godt låne penge som dækker hele din rejse, men vi anbefaler at du i forvejen har en opsparing og du kun låner penge for at sikre din likviditet når rejsen skal betales.

Vær opmærksom på lånets ÅOP. Det er de reelle omkostninger renter og afgifter regnet sammen. Forbrugslån på nettet ER dyrere end banklån, men som vi har været inde på er det nærmest umuligt at låne penge til ferier i banken.

 

Typiske rejser danskerne låner penge til

Den typer rejser danskerne låner penge til, kan være større oplevelsesrejser. Det kan f.eks. være rejser til Sri Lanka, Indien eller andre lande i østen. Det kan også være en safari til Afrika som efterhånden kan fås i alle prisklasser.

De mest almindelige rejser danskerne låner penge til, er dog de mindre charterrejser som typisk ligger i sommerferien, vinterferien, påskeferie eller efterårsferien.

Vi ønsker dig rigtig god rejse. Læs mere om C&C Travel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *