Find en billig a-kasse og fagforening

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hvis du skulle miste dit job og blive arbejdsløs er det vigtigt at du har en a-kasse. A-kassen udbetaler nemlig penge til dig indtil du igen er på arbejdsmarkedet. Udover a-kassen er der også fagforeningen som kan hjælpe dig med juridiske udfordringer i forbindelse med din ansættelse eller fyring. På denne side sætter vi fokus på at finde en billig a-kasse.

Herunder har vi samlet en række annoncer for billige a-kasser. De har hver deres fordele afhængigt af hvilken branche eller hvilket job du har.

[/vc_column_text][medium_spacing][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”removeicons”][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”Frie Funktionærer” ]

Frie Funktionærer A-kasse - billig a-kasse

Frie Funktionærer ligger Nr. 1 på Trustpilot og er PERFEKT til dig der er funktionæransat eller selvstændig.

Få økonomisk tryghed med Frie Funktionærer.

A-kasse pr. måned KUN: 461,-

Fagforening fra pr. måned KUN: 69,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”Business Danmark”]

Business Danmark - billig a-kasse

Business Danmark er pt. den billigste a-kasse og fagforening. De er eksperter inden for salg og marketing og tilbyder deres medlemmer en masse spændende kurser inden for disse områder.

A-kasse pr. måned kr: 450,-

A-kasse + fagforening pr. måned kr: 617,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”Krifa”]

Krifa A-kasse - bedste a-kasse

Krifa er Danmarks 4. største a-kasse og fagforening.

A-kasse pr. måned kr: 469,-

A-kasse + fagforening pr. måned fra: 508,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”removeicons”][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”ASE” url=”https://www.prutprisen.dk/a/ase”]

ASE akasse - god a-kasse

ASE er en uafhængig a-kasse og fagforening for både selvstændige, lønmodtagere og studerende. ASE holder med jævne mellemrum arrangementer, der er relevante for selvstændige og iværksættere.

A-kasse for lønmodtagere pr. måned kr: 467,-

A-kasse for lønmodtagere + fagforening pr. måned kr: 534,-

A-kasse  for selvstædige pr. måned kr: 480,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”MA A-Kasse” ]

MA A kasse

MA A-Kassen er en a-kasse for højtuddannede akademikere. MA A-Kassen er bl.a. specialister på humaniora, naturvidenskab, kommunikation og meget andet. Er du studerende tilbyder de i øvrigt gratis studiemedlemskab.

 

A-kasse pr. måned fra kr: 474,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”Det Faglige Hus” ]

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er en billig fagforening og a-kasse for både lønmodtagere, selvstændige og studerende. Skifter du fra f.eks. 3F sparer du 6.000 kr om året. De tilbyder i øjeblikket 3 måneders gratis medlemskab.

 

A-kasse + fagforening pr. måned kr: 535,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”removeicons”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”HK” ]

3F

3F er Danmarks stærkeste fagforening og A-kasse. 3F tilbyder 24 timers telefonservice og dagpenge i op til to år (Op til 18.113 kr. pr. måned).

A-kasse pr. måned fra kr: 488,-

A-kasse + fagforening pr. måned fra kr: 874,-

[/icon3][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon3 title=”HK” ]

HK

HK er en stor fagforening der har flere forskellige afdelinger afhængig af hvilken branche du arbejder i. Eksempelvis HK privat, kommunal, handel og stat. Prisen for medlemsskab afhænger af hvilken afdeling du tilknyttes.

A-kasse pr. måned fra kr: 472,-

A-kasse + fagforening pr. måned fra kr: 897,-

[/icon3][medium_spacing][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Vælg kun en billig A-kasse – hvis det giver mening for dig

Når du skal i gang med at finde ud af, hvad de enkelte A-kasser kan gøre for dig, er det vigtigt at tage dig god tid. Du skal altså ikke bare vælge en billig A-kasse fordi den er billigst. Klik dig ind på hver a-kasse og læs mere om deres fordele, så du er sikker på du finder den rigtige. Det er ofte de små ting, der kan være med til at gøre en stor forskel, og det vil være trist for dig, at du kommer til at vælge forkert, fordi du havde brug for at haste en beslutning igennem eller blot valgt den billigste A-kasse.

En A-kasse er ikke længere bare det sted man får dagpenge fra, når man er arbejdsløs, i dag er der mulighed for at få en lang række af ydelser, når du selv vælger at opsøge dem. Det kan være karriererådgivning, jobsøgning, hjælp med at finde studiejob eller noget helt fjerde. Uanset hvad, har du mulighed for at få meget hjælp fra din A-kasse, når du vælger den rigtige fra start.

Den bedste A-kasse – til dig

Der er ingen tvivl om, at den rigtige A-kasse kan være med til at gøre en stor forskel for dig, hvis du en gang skulle komme til at stå uden arbejde. Men hvilken der er den bedste a-kasse afhænger helt af hvem du er.

Læser du bør du f.eks. finde en A-kasse til studerende. De tager fokus i hvor du er i dit studieliv og at du har en karriere foran dig. Er du allerede på arbejdsmarkedet så er den bedste a-kasse måske branche. Se i vores oversigt ovenfor, for at finde den bedste a-kasse som passer til dig.

Kom i gang allerede i dag, og find den helt rigtige A-kasse, så du også får mulighed for at udnytte de mange ting, der er mulighed for at få fra en A-kasse – selv en billig A-kasse.

A-kasse eller akasse?

Der er lidt tvivl om det hedder a-kasse med en bindestreg eller akasse uden bindestreg. Den korrekte måde at skrive det på er a-kasse. Ordet er en forkortelse af arbejdsløshedskasse.

[/vc_column_text][medium_spacing][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *