Streaming TV – se serier og film på nettet

Med de hurtige og billige internetforbindelser som nu tilbydes er TV streaming blevet rigtig populært og med god grund. Via streaming tjenesterne kan du se dine yndlings serier eller film præcis når du vil det. Du er altså ikke længere låst til den traditionel programflade.

HBO Nordic

HBO Nordic kom lidt sent igang i Danmark i forhold til de andre TV-streaming tjenester, men er faktisk kommet rigtig godt fra start.

HBO Nordic er til dig som elsker gode serier. De har bl.a. populære serier som Game Of Thrones, Spartacus, Girls samt helt nye serier som Black Sails og True Detective. Derudover har de også et stort udvalg af amerikansk standup comedy.

Pris pr. måned kr: 79,-

Prøv gratis i 1 måned.

Netflix Danmark

Netflix Danmark er den mest populære streamingtjeneste i Danmark. De har et stort bredt udvalg af både serier og film, med genre både for børn, voksne og for hele familien. Også danske film. Et minus ved Netfix er at deres film følgetoner meget sjældent er komplette.

Netflix er tilgængeligt på via tablets som f.eks. iPad samt spilkonsoller som Xbox, Wii og PS3.

Pris pr. måned kr: 79,-

Prøv gratis i 1 måned.

TV2 Play

TV2 Play har flere forskellige pakker i forskellige prisklasser. Den billigste koster det samme som de øvrige streamingtjenester, men udvalget er markant ringere. Skal du se film så skal du ofte betale et ekstra gebyr for at se dem, og så går ideen med en fast månedlig ydelse lige som væk.

TV2 Play er til dig der vil se eller gense TV2s egne serier og udsendelser herunder sport.

Pris pr. måned fra kr. 79,-

Prøv gratis i 1 måned.

Hvilken internetforbindelsen til streaming?

Des hurtigere internetforbindelse du har des mere sikker bør du også være på at få en god oplevelse med TV streaming. Vi anbefaler at du minimum har en 2 Mbit forbindelse, selvom nogle af streaming udbyderne kræver mindre. Hvis du er i tvivl om hvor hurtig din forbindelse er så kan du prøve denne gratis hastighedstest. Bemærk at det er download du skal holde øje med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.