Sådan sparer du penge på emballage

Næsten alle virksomheder har brug for emballage. Emballage kan for mange virksomheder, være en ret store udgift af de faste omkostning, og derfor gælder det naturligvis om at få nedbragt denne omkostning så meget som muligt.

Emballage kan være mange ting, og for en virksomhed der skal sende ting kan der være meget emballage der skal bruges. Alt fra papkasser, tape, bobleplast og meget andet skal bruges, før at i har al den emballage der skal bruges i virksomheden.

Genbrug emballage

En af de letteste metoder til at spare en masse penge på jeres emballage, er ved at genbruge. Du kan genbruge en masse emballage. Alle de papkasser du får fra andre virksomheder, er der ingen grund til at smide den ud, da du sagtens kan bruge den senere hen. Derfor er det en god ide at gemme alt det pap og andet emballage du bruger i virksomheden.

Et eksempel kunne være, at når taperullerne er brugt op, kan du gemme det pap der sidder inden under. Skal du sende noget aflangt, kan du blot tape alle disse ruller sammen og så har man en god rund æske man kan sende noget i. Er man lidt kreativ er der mange af sådanne hacks, der gør at du kan spare på din emballage og pap.

Køb meget og billigt

Store indkøb giver naturligvis lavere priser. Sådan er det med alting og især med emballage. Derfor er det en god ide at forsøge at regne ud, cirka hvor meget emballage du skal bruge og købe det hele på engang og sammes sted. På den måde får du lavest pris pr. papkasse, taperulle, bobleplastrulle og alle de andre ting du skal bruge af emballage til din virksomhed.

En god måde er at få købt emballage ind på årsbasis, og lave en fast aftale med et emballage firma. Hvis de ved du kommer igen, kan du måske også få forhandlet en lidt bedre pris.

Brug ikke penge på emballage til et lille start up

Har du gang i et lille start up af webshop eller anden virksomhed, der skal sende produkter, kan du i starten forsøge at lade vær med at bruge penge på emballage. Du skal naturligvis bruge noget tape til at samle kasser, men emballagen kan du forsøge at skaffe dig gratis i starten.

Først og fremmest kan du bruge kasser og emballage fra hjemmet. Det kan være du selv har købt noget ind, hvor du kan bruge emballagen fra i starten eller du kan bruge det pap du får fra din leverandør. Derudover er der sikkert firmaer i dit nærområde der drukner i pap og emballage, så smid dem en mail og forhør om de har svært ved at komme af med noget af det, og i gerne vil komme og hente det. På den måde kan du i starten nemt få skåret lidt omkostninger til emballage fra.

Du kan læse mere her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *