Sådan sparer du penge på lækkert cykeludstyr

Er man glad for at cykle, er cyklen nok allerede fundet ud af garagen. Hvad enten du cykler mountainbike i skoven, eller racercykel på landevejen er de foregående par måneder. Det er nu man skal have cyklen ud på vejen og få trådt en masse kilometer i pedalerne.

Cykling er for mange en rigtig god motionsform. Man kan være social og cykle med sammen med venner, eller man kan tage ud på en god tur alene. Derudover får man en masse frisk luft, god kondition og får set naturen.

De fleste der er glade for at cykle, har også trang til godt udstyr. Men cykeludstyr er tit rigtig dyrt, og derfor vil vi herunder give nogle bud på hvordan du kan spare lidt penge på dit nye cykeludstyr

Køb cykeludstyret brugt, især hvis du er førstegangskøber

Er du i tvivl om at det er noget for dig, at bruge mange timer på cyklen kan det være en god ide at købe brugt.

På alle de gængse hjemmesider med brugte ting til salg, kan du med garanti også finde en masse cykeludstyr.

Derudover kan man også forhøre sig i sin lokale cykelklub, da der her ofte er nogle af de andre medlemmer der selv har, eller kender nogen der har brugt cykeludstyr til salg.

Køber du brugt, er der naturligvis penge at spare kontra at købe nyt, men du går her hverken garanti eller sikkerhed for hvor slidt produktet er. For mange kan det dog være en rigtig fin ting, at starte ud med at købe noget brugt cykeludstyr, især af de lidt dyrere ting som cyklen eksempelvis.

Find cykeludstyret online og spar.

Online butikker har ofte bedre priser end de fysiske. Det kræver dog du ved hvad du skal have og i hvilken størrelse, da det ikke er til at prøve inden man køber.
Noget af det der kan være svært at købe, men der kan spares en del på er cykelsko. Det kan være en god ide at finde ud af hvilken størrelse du bruger i det mærke du vil købe, inden du køber. Har du styr på størrelser kan der være gode penge at spare, på at købe dine cykelsko online.

En anden ting der kan være penge at spare på online er cykelbukser. Her er det lidt lettere at finde den rigtige størrelse, da bukser er lettere kende sin størrelse på end sko. Bukserne varierer ikke så meget i størrelse, og man kan derfor lettere købe online.

Skal du have en ny racercykel kan der også være mange penge at spare online. Der skal du dog være 100% sikker på hvilke mål du skal bruge, så du får den rigtige størrelse cykel. Det er meget individuelt hvordan ens cykel skal være indstillet, og derfor er det en god ide lige med cyklen, at få en kyndig til at være med til at finde de rigtige mål, da cyklerne klart er den dyreste del, hvad enten det er en god mountainbike eller racercykel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *