Sådan sparer du masser af penge på tøj og sko online

Du kender sikkert de halvårlige udsalg fra de fysiske butikker, men hos webshops er der udsalg året rundt.  Nogle gange kan du endda finde den samme vare til fuld pris i den lokale butik, samtidig med at den står til en reduceret pris online.

Der er altså penge at spare ved at handle tøj og sko online. Det skyldes ikke kun nettets konstante udsalg, men også et hav af andre rabatmuligheder. Dem tager vi et kig på her, hvor vi giver dig gode tips til at spare penge på online tøj- og skokøb.

 

Brug dine personlige rabatter

Mange organisationer, uddannelser og virksomheder forhandler rabataftaler med webshops for at tilbyde deres medlemmer favorable vilkår. Det er derfor en god idé at undersøge, om du er berettiget rabatter gennem dine forskellige tilhørsforhold.

Et godt eksempel er fagforeninger og A-kasser. Er du eksempelvis medlem af et af forbundene under LO, kan du altid få 10% rabat hos webshops som Ellos og Zalando.

Er du studerende, er der virkelig mulighed for at spare penge, da der efterhånden findes mange studierabatter online. På Studenterguiden.dk finder du en masse forskellige rabatter som 12% hos Stylepit og hele 15% hos Boozt.

 

Spar ekstra penge med rabatkoder

Foruden personlige rabatter er der tit online rabatkoder at hente, som ikke kræver medlemskab eller særlige tilhørsforhold. Det er nemt at finde rabatkoder; eksempelvis kan du bare google ordet ”rabatkode” samt navnet på den shop eller det brand, du er på jagt efter. Finder du en rabatkode, som passer til dit køb, kopierer du blot koden og sætter den ind i rabatkode-feltet, når du skal til at betale.

En anden måde at få en rabatkode på er ved at tilmelde sig en webshops nyhedsbrev. Her er der som regel tale om 100 kr. eller 10% i rabat, men vær opmærksom på, at rabatten måske ikke kan kombineres med andre rabatter. Hvis du forbliver tilmeldt, kan du desuden være heldig at få tilsendt rabatkoder i forbindelse med kampagner, din fødselsdag og lignende.

 

Find frem til de bedste tilbud med sorteringsfiltre

De fleste hjemmesider tilbyder dig at benytte sorteringsfiltre i din søgen efter det rigtige stykke tøj til den rigtige pris. Eksempelvis kan du hos Boozt få sorteret dine viste produkter med funktionerne ”Pris lav-høj” og ”Højeste rabat”. Anvender du et af disse filtre, effektiviserer du din tilbudsjagt og slipper for at bruge tid på at ’scrolle’ gennem varer til fuld pris.

Et andet fif, som er godt, når man shopper online, er at tjekke, om der er gratis fragt. Især på udenlandske webshops kan fragt koste en del, men selv på danske shops, kan leveringen løbe op i 50 kr. Det kan desuden være en fordel, at der er gratis retur. Hvis tøjet eller skoene ikke passer, er det en fordel, hvis det kan sendes tilbage uden ekstra omkostninger, så dit fejlkøb ikke koster andet end lidt tid.

Her kan filtre igen hjælpe dig. Hos shoppingportalen Katoni, som samler store webshops som Zalando, Boozt og ASOS, kan du nemlig anvende søgefiltre som ”Gratis fragt” og ”Gratis retur”, så du undgår at finde produkter, der koster dig mere end selve prisen.

 

Case: Spar over 50% med få klik

Nu har vi givet nogle forskellige råd, men som man ofte hører: Show it, don’t tell it! Lad os derfor se på en virkelig case, der demonstrerer hvor mange penge, man faktisk kan spare online.

Sommersæsonen nærmer sig med hastige skridt, så forestil dig, at du skal have købt en ny badedragt og et par sandaler. Vi går ind på Katoni.dk under deres badedragter, hvorefter vi anvender filteret ”Spar mest”. Vi finder hurtigt en fin Calvin Klein badedragt.

 

 

 

Den er sat ned til 280 kr. fra 560 kr.- altså en besparelse på 50%. Derefter vi klikker vi på kategorien ”Sandaler” og finder et par fra Won Hundred, der er sat ned fra 1000 kr. til 500 kr. – også en besparelse på 50%.

Begge produkter forhandles hos Boozt, og da vi er over 499 kr., får vi gratis fragt. Herefter googler vi ”rabatkoder boozt” og finder hurtigt en kupon, der giver 10% ekstra på udsalgsvarer.

Vi ender derfor med en besparelse på næsten 60% og skal af med 702 kr. i alt for en badedragt og et par sandaler, der før kostede 1560 kr.

 

Der er fyldt med gode tilbud på nettet, så du kan altid spare masser af penge. Med disse få, simple tips, behøver du altså aldrig at betale fuld pris for fedt tøj og sko. God jagt!

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *