Et colgate-smil behøver ikke at ruinere dig

Om det er i sociale – romantiske eller professionelle sammenhænge, er det ikke til at komme udenom, at førstehåndsindtrykket er yderst vigtigt. Et førstehåndtryk hænger tit fast selv længe efter, vedkommende egentlig har vist sig anderledes end først antaget. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad der udgør et godt førstehåndsindtryk, og hvad du kan gøre for at forbedre det, bør du læse videre her.

 

Forbedr dit førstehåndsindtryk

Der er mange måder, hvorpå man kan forbedre dette. Siden man var helt lille, blev man gjort opmærksom på, at et fast håndtryk er vejen frem, når man møder nye mennesker. Et slapt og lettere svedigt håndtryk indikerer modsat en masse negativt om personen. Det samme gælder måden man gestikulerer såvel som artikulerer på. Nogle mennesker, ofte med fokus på de kommunikative egenskaber, har perfektioneret disse værktøjer, og kan på den måde nærmest selv styre, andre menneskers opfattelse af dem.

Hvad der også er vigtigt, men lidt lettere at ændre på, er hvordan man klæder sig. Hvordan ens tøj er sammensat, repræsenterer til dels hvilken type menneske, du er. Dette kan du benytte dig til din fordel ved at klæde dig på med udgangspunkt i konteksten. Du skal selvfølgelig ikke glemme dig selv i stræben efter at tilfredsstille andre og forbedre dit førstehåndsindtryk. Allervigtigst for dit førstehåndsindtryk er, at du hviler i dig selv. Hvis du agerer selvsikkert og imødekommende, når du møder nye menneske, vil de som regel reagere ved selv at føle sig trygge og imødekommende. Du skal huske på, at du bestemt ikke er den eneste, der ikke altid helt sikker, når det kommer til at møde nye mennesker.

 

En tur til tandlægen

Dit smil er en anden parameter afgørende for dit førstehåndsindtryk. Når du smiler og griner, påvirker du de omkringværende positivt. Effekten er dog større, når dine tænder er lige og hvide. Alle kender udtrykket ’colgate-smil’, og man ser sjældent en Hollywood stjerne uden. Det er dog ikke ensbetydende med, at de allesammen er født med et perfekt smil. Heldigvis er man i tandbranchen kommet så langt, at man nærmest kan rekonstruere en helt mund efter forgodtbefindende. Søren Sehested fra Tandlægerne på Frederiksberg er en af mange tandlæger, dygtige læger klinikken på Frederiksberg har ansat. Klinikken er kendt for høj kvalitet til lave priser, og bliver på Trustpilot vurderet som fremragende med en score på 9,6 ud af 10 baseret på 430 anmeldelser. Tandlægerne udbyder alt fra en simpel fyldning til decideret kirurgi for eksempel i form af implantater og paradentosebehandling.

Selvom klinikken bestemt ikke er i den dyre ende, vil prisen stadig være ligeligt proportioneret med ydelsen. Det vil sige, at hvis indgrebet er omfattende, er det ikke helt billigt. Hvis man har prøvet at have tandsmerter, ved man det er noget, man ikke kan leve med og en behandling er altså af største nødvendighed. Hvis du ikke lige har pengene, og behandlingen er presserende, kan du klikke her for at få lånet udbetalt med ekspresfart.

Vedligeholdelse af mundhygiejne

Bare fordi du i dag er den glade ejer af et perfekt smil, er det bestemt ikke nogle selvfølge det vil vare ved. Et sundt tandklima kræver visse foranstaltninger til vedligeholdelse:

  • Tandpasta med fluor i.
  • Benyt dagligt tandtråd.
  • Benyt tandstikker efter indtagelse ad mad
  • Undgå for store mænger af syreindholdigt føde- og drikkevarer

Med disse ovenstående tiltag ser du godt på vej i at sikre dig, at du med colgate-smil agerer korrekt for ved det første møde med nye mennesker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *