Startup

Find et lån, der kan finansiere din begyndende virksomhed

Når man vil starte en virksomhed, så sætter man sin økonomiske situation ud i en øget risiko. Det er ikke billigt at begynde en virksomhed; man skal både have møbler og udstyr, et brand, så er der lønninger, husleje med mere, og at tage lån for at lægge et økonomisk råderum og fundament til sit budget.

Dog – som man også ved fra flere steder – er der også risici ved at tage lån. Man starter måske med et par enkelte lån, men fordi tingene ikke helt går som forventet, formerer det sig til flere og flere lån. Dette kan være en grund til at du i starten undlader at tage lån; fordi du frygter de mange forskellige renter og udbydere, men du kan måske få løst dine problemer ved at tage et såkaldt samlelån.

Samlelånets gave

Om du allerede har taget en masse lån der hænger dig langt ud af halsen, eller blot har overvejet at gøre det, så kan et samlelån hjælpe dig til at danne dig et overblik over de større byrder og puljer. Ydermere er der muligheden for at du kan samle alverdens smålån til et lån; der skal du dog have undersøgt om det er noget der kan betale sig for dig; da et samlelån ikke altid er den billigste løsning.

Afhængig af den aftale du kan få lagt på bordet med en låneudbyder naturligvis, så er der en god sandsynlighed for at du med et samlelån også vil kunne få dig en bedre rente end du ville få ved at have adspredte lån, og sammenlagt med at det er nemmere at holde overblik over, så er der i al fald to fordele ved at have et godt samlelån.

Vejledning og rådgivning til at blive gældfri

Både når du skal tage et lån om det er samlelån eller ej, så vil lidt god vejledning altid være at anbefale, men særligt når lånet er i hus og det er tid til at betale sig til en gældfri virksomhed, hvor du vil begynde at kunne se de mange resultater du har fået ud af dine lån. Det begynder at køre mere smooth og du begynder at se dine handlinger bære frugt.

Læn dig ikke tilbage i iværksætterstolen endnu!

Selvom det hele er begyndt at køre på skinner og du begynder at have følelsen af ustoppelighed, så kan du stadig nå og at få økonomiske vanskeligheder. Der er nemlig en tendens til at når gælden endelig er betalt, at man så forkaster finanserne til glemslen; og det kan selvfølgelig have økonomiske konsekvenser.

Af denne grund vil det være en god idé for dig at få sat dig ned enten med en revisor, en bankrådgiver eller en anden med god erfaring indenfor budgetter, også få sat dit budget i system. Hermed får du ikke bare sikret dig et fast økonomisk overblik, men du får også sikret dig at bundlinjen er behagelig at se på.

Sådan får du både en god start på din virksomhed men også får holdt den i live.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *