Kvinde taler til møde med tre andre kvinder

Sådan kan nyt tøj hjælpe dig på arbejdet

De fleste vil gerne gøre et godt indtryk på arbejdet – både overfor chefen, kollegaerne og overfor potentielle kunder, man er i kontakt med. Et godt indtryk kan gøres på flere forskellige måder. Man kommer fx langt med et smil, venlighed og professionalisme. Man vil man gerne fuldende det gode indtryk, kan også den rette påklædning være med til at sende positive signaler.

Send signaler med din påklædning

Som nævnt ovenfor kan vi med vores personlighed sende mange positive signaler. Vi kan være imødekommende, åbne, smilende og professionelle. Men den rette påklædning kan fuldende de positive signaler. Når vi klæder os på, sender vi nemlig – om vi vil det eller ej – en masse signaler til omverdenen om, hvem vi er som personer, og hvad vi står for.

En god idé kan være at fremhæve din særlige personlighed med din påklædning. Klæd dig på efter, hvad du kan lide at have på, hvad du synes er pænt, og hvilke signaler du som individ gerne vil sende til omverdenen. Er du glad for mode og for at være med på de seneste trends, kan du samtidig gøre det med blik for, hvad der er moderne netop nu.

Sats på den gode kvalitet

En måde, hvorpå man kan give et professionelt og stilbevidst indtryk på arbejdspladsen, er ved at satse på beklædningsgenstande – tøj og accessories – af høj kvalitet. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal overskride budgettet eller sætte flere penge af til at shoppe tøj for. Det betyder bare, at det ofte kan betale sig at begynde at tænke anderledes, når man handler tøj – måske ved at købe tøj sjældnere, men til gengæld forkæle sig selv mere, når man så endelig handler.

Vælg altså eksempelvis gerne et mærke som Sand Copenhagen i stedet for de high-street brands, man som regel kan købe i gågader og indkøbscentre.

Sand Copenhagen laver stilfuldt og elegant tøj med feminine detaljer, der passer perfekt til at have på, når du er på arbejde. Hos Sand Copenhagen er der fokus på faktorer som kvalitet og komfort, og samtidig er tøjet elegant og yderst stilfuldt.

Klæd dig på til arbejdet

Et mærke som Sand Copenhagen giver dig mulighed for både at vise personlighed og klæde dig på til de fleste former for arbejde – både på kontoret, eller hvis du har direkte kundekontakt. Det er dog vigtigt at fremhæve, at noget af det vigtigste at gøre, når man klæder sig på til arbejdet, er at klæde sig på til den type af arbejde, man skal udføre. Det sikrer både din komfort, og at udtrykket passer ind på arbejdspladsen. Det nytter for eksempel som regel ikke noget at tage høje hæle og kjole på, hvis man er pædagog og skal på skovtur med børnehavebørn. Omvendt ville det nok virke underligt, hvis du havde iført dig regnbukser og en tyk sweater til en dag på kontoret. Om du vælger et mærke som Sand Copenhagen eller ej, er det altså først og fremmest vigtigt, at du klæder dig på til begivenheden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *