4 bedste måder at spare penge på luksusvarer  

 

Vi vil alle gerne have lidt ekstra luksus i vores liv, men de fleste tror ikke de har råd. Det behøver dog ikke at være dyrt hvis du kigger de rigtige steder. Generelt set kan du spare rigtigt mange penge hvis du kigger de udnytter tilbud på de forskellige hjemmesider og tænker lidt kreativt. Vi vil i denne guide give dig de 5 bedste måder du kan få dine penge til at række lidt længere

 

 

Tag tandlægen med hjem

Medmindre du gerne vil have gule tænder med huller, kan vi ikke slippe for tandlægeregningen. Det kan dog gøres billigere end de fleste tror. Det er selvfølgelig ikke muligt at fikse huller eller andre større operationer derhjemme, men tandblegning som er dyrt hos tandlægen kan let ordnes derhjemmefra.

Vi vil alle gerne have sunde tænder, men et hvidt tandpastasmil er det vi forbinder med pæne og sunde tænder. Du kan ved at bruge det rigtige udstyr spare tæt på 2000 kr. på tandblegning i forhold til prisen hos en tandlæge, men opnå samme resultat. Det er dog vigtigt du ikke vælger det billigste discount tandblegningssæt, men vælger en i middelprisklasen som har fået gode anmeldelse.

Hvis du vælger at give dig selv et tandblegningssæt er du sikker på at charmere alle du smiler til.

 

Den ultimative barberoplevelse

Da din farfar var yngre var barbering noget der blev gjort med en barberkniv, barberkost og en aftershave man vågnede af. Han havde fat i noget af det rigtige, men det er de færreste der kan håndtere en barberkniv, hvorfor det er en god ide at bruge en god skraber i stedet.

Vi anbefaler derfor at du køber en lækker barberskraber, der er lidt ud over det sædvanlige og udstyre den med et barberblad af typen Gillette March 3. Gillette march 3, er de bedste Gillette blade til prisen og du får derfor så meget luksus for pengene som muligt.

For at gøre barberoplevelsen fuldendt, så køb en barberkost, som gør påsmøringen af barberskum til en fantastisk oplevelse.

Selvom din farfars aftershave gjorde ondt havde han fat i noget af det rigtige. En aftershave mindsker hudens irritation efter barbering, og hvis du køber en mild en uden alkohol i, så føles det også dejligt.

Ved at købe disse ekstra ting er du sikker på at din barbering foregår i stil hver gang.

 

Spis lækker restaurantmad hver dag til småpenge

Hvert år bliver 1/3 af alt mad smidt ud. En stor del af den mad der bliver smidt ud i Danmark kommer fra restauranter. Hvis de har en form for buffet er de tvunget til at smide maden ud hver dag. Dette problem kommer dig til gode ved at bruge appen Too Good To Go, som giver dig muligheden for at købe restaurantmad til omkring 20 kr. Du kan derved hjælpe både miljøet og din pengepung, mens du spiser god mad.

Appen er let at bruge og din mave kommer til at takke dig!

 

Byg legelandet på børneværelset

Det kan være dyrt at skulle tage børnene med i legeland hele tiden. Du kan derfor spare penge og give dit barn en endnu federe oplevelse ved at bygge legelandet derhjemme.

Hvis der ikke er ubegrænset plads på børneværelset, og du ikke har et ubegrænset budget, så brug nogle af de ting der allerede er der.

Et godt eksempel på dette kunne være at kombinere en køjeseng med en rutschebane og  et boldbassin. Hvis du allerede har køjesengen skal du bare købe et bassin og en rutschebane som kan monteres på sengen. Et af de mest populære boldbassiner er et Misioo boldbassin, som både er sikkert og sjovt at lege i.

Du kan købe en færdiglavet rutschebane mange forskellige steder, som kan kobles på den eksisterende seng.

Hvis du bygger dette hjemmelegeland til dit barn er du sikker på at det bliver en leg at få ham eller hun ud af sengen hver morgen.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *