Office pakken

Sådan sparer du penge på Office pakken

Microsofts Office-pakke er efterhånden fast inventar på enhver computer. Både på uddannelsesinstitutioner og i virksomheder anvendes programmerne i Office-pakken flittigt. Det skyldes pakkens alsidige programmer, som arbejder godt på tværs af hinanden.

Derfor kommer man i langt de fleste tilfælde heller ikke udenom at anskaffe sig pakkens programmer, når man får ny computer. Men der kan være penge at spare, hvis man

Skal jeg vælge et alternativ?

For at spare penge vælger nogen af og til de gratis eller meget billige alternativer, der findes til Office-pakken. I visse tilfælde kan det være en nogenlunde løsning, men skal man bruge programmerne i pakken hver dag, som det er tilfældet for mange på både uddannelsesinstitutioner og på arbejdsmarkedet, er disse alternativer i mange tilfælde ikke tilstrækkelige.

Når disse alternativer i mange tilfælde ikke er tilstrækkelige eller ikke er optimale, skyldes det dels, at de inkluderede værktøjer ikke er ligeså effektive og tilregnelige som dem, man får i Microsofts programmer. Men ofte vil man også i forskellige sammenhænge skulle udveklse dokumenter, regneark og præsentationer med andre, der har Office-pakken. I sådanne tilfælde kan man løbe ind i problemer, da kan sløve arbejdsprocessen, da et dokument fra et alternativt tekstredigeringsprogram ikke altid vil kunne arbejde sammen med Word.

Når så Office-pakken er blevet så populær, som den er, er det fordi dens programmer er tilregnelige og effektive, og at de indeholder de redskaber, der er nødvendige til de fleste former for arbejde. Derfor vil de penge, man investerer i en Office-pakke i langt de fleste tilfælde være godt givet ud.

Vælg den rigtige pakke

En Office-pakke er modsat, hvad man kunne være tilbøjelig til at tro, ikke bare en Office-pakke. Der findes flere forskellige varianter, og det er netop ved at vælge den rigtige af disse, at der er penge at spare. Der kommer en ny Office-pakke hvert år. Det kan variere, hvor meget af indholdet der ændrer sig fra år til år, men det er ikke altid nødvendigt at vælge den nyeste af pakkerne, omend du ved at vælge den nyeste pakke selvfølgelig får den mest opdaterede udgave. Kan du nøjes med en tidligere pakke, kan der være gode penge at spare. Eksempelvis kan du i 2019 godt vælge at investere i Office 2016, da denne pakke med al sandsynlighed indeholder mere end, hvad du behøver.

Vælger du Office 2016, er der flere versioner af denne Office-pakke, som henvender sig til forskellige brugergrupper:

  • Microsoft Office 2016 Professional Plus
  • Microsoft Office 2016 Home and Student
  • Microsoft Office 2016 Home & Business

Disse pakker varierer meget i pris, og du kan derfor komme af med væsentligt flere penge, end du behøver ved at vælge den forkerte pakke. Hver pakke henvender sig til en bestemt brugertype, og det er derfor værd at læse op på, hvilken type, der egner sig bedst til dine behov. På den måde kan du vælge det billigste alternativ, der opfylder dine forventninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *