lån på nettet

Minilån – lånet uden sikkerhed

Står du og mangler penge nu og her? Så kan det være en oplagt mulighed at gå på nettet for at undersøge dine muligheder nærmere. Her kan du nemlig ofte få nogle bedre lånebetingelser, end hvis du låner penge i banken. Husk dog på, når du låner penge, at de skal betales tilbage igen, så man skal ikke låne penge, hvis økonomien ikke bliver bedre. Det vil blot belaste den fremtidige økonomi endnu mere, når pengene skal betales tilbage.

Står man omvendt med en stor udgift nu og her eller en ferie, som man gerne vil på nu og her, hvor pengene er små, men man kan se, at rådighedsbeløbet bliver større de kommende måneder, så er der intet i vejen for at optage et lån.

Det populære minilån

Ordet ”forbrugslån” dækker over flere forskellige typer af lån. Et af de mest populære lån, er minilånet. Et minilån er et lån, som typisk strækker sig fra 100 kr. til 10.000. kr. Det kan dog variere fra udbyder til udbyder, da der ikke er en egentlig præciseret term for minilånet, andet end at det ikke er i den store ende.

En fordel ved at tage et minilån online er, at det:

  • Nemt at ansøge
  • Hurtig svartid på ansøgningen
  • Hurtig overførsel af pengene
  • Anonym låntagning
  • Ingen sikkerhed

Ansøg om et minilån hjemme fra stuen

Når man skal ansøge om det bedste minilån online, så sidder man hjemme ved sin computer og laver ansøgningen. Det er ikke en særlig kompliceret ansøgning. Ofte tager det kun et par minutter at ansøge. Man udfylder et par felter og dernæst anvender man sit NemID. Dette er både en verificering af din identitet, men det er også den måde, hvorpå låneudbyderen kan vurdere, om du er i stand til at betale lånet tilbage.

Ved at bruge NemID, kan låneudbyderen nemlig se dit skattekort, som fortæller noget om, hvor meget du tjener. Samtidig bliver de oplyst om, hvorvidt du er registreret som dårlig betaler nogen steder. Dette er en automatisk proces, så der er altså ikke nogen mennesker, der sidder og an se at netop du er ved at ansøge om et lån. Det er derfor en form for anonym måde at låne penge på.

Låneudbyderen er ikke interesseret i, hvad pengene skal bruges til

Når du ansøger om et minilån, så er låneudbyderen heller ikke interesseret i, hvad du skal bruge pengene til. Vurderingen tages udelukkende på baggrund af, om du vurderes i stand til at betale tilbage. Det er derfor din helt egen sag, om du skal have repareret bilen, til en fed fest eller ferie i sydens sol. Der skal heller ikke stilles sikkerhed for lånet i form af værdifulde aktiver.

Svaret på ansøgningen kommer efter et par minutter, og så går der typisk nogle timer til et døgn, før pengene står på kontoen. Det er derfor en meget kort proces fra ansøgning, til pengene er i dine hænder. Samtidig er det nemt og bekvemt, at det kan gøres hjemme fra stuen, uden man behøver at være i kontakt med nogle pr. telefon.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *