Sådan sparer du penge på gode navnestempler

Hvis du pt. skal ud at have nogle nye navnestempler, så kan det være en god ide at tjekke mulighederne for at finde disse stempler til den bedste pris muligt. At købe det samme type stempel til en meget dyrere pris, er rigtig ærgerligt og altid noget man ærgrer sig over bagefter. Herunder har vi samlet nogle af de råd vi vil give, hvis du skal ud at købe stempler og er interesseret i at spare lidt penge på dem.

Køb navnestemplerne online

Du kan finde dine stempler på nettet. Internetbutikker har næsten altid de bedste priser, og det gælder også i markedet for stempler. Derfor er det en god ide at kigge sig om efter stempler online. Finder du det samme stempel i en fysisk butik som en online butik, vil butikken online næsten altid have den bedste pris – det er en regel der er gældende i langt de fleste brancher. Er du interesseret i billige navnestempler online, kan du finde dem hos Nydanstempler.dk

Brug rabatkoder

Webshops gør brug af rabatkoder i stor udstrækning. Det kan både være hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, eller at de har en rabatkode der gælder for første ordre eller lignende. Det kan være en god ide at kigge siden og nettet igennem før du handler, for at finde ud af om der ligger rabatkoder og venter på at du bruger dem på den eksakte webshop du agter at handle på. Kig dig godt om inden du handler, og du vil tit kunne finde navnestempler billigere, hvis du bruger en sådan rabatkode.

Koderne er generelt omkring 5-10%, men er du heldig kan også finde koder der nogle gange giver helt op til 15% og så kan der godt være en del penge at spare.

Brug mængdekøb

Er du eksempelvis en virksomhed der skal ud at købe stempler til hele koncernen, kan der være en del at spare på at købe et stort antal af navnestempler ind på en gang. De fleste butikker er til at handle med, hvis man køber større ind af gangen og stempelforretninger er heller ikke anderledes på det punkt end så mange andre. Derfor er det en god ide at lave en forespørgsel til nogle butikker, hvis du er på udkig efter et større antal af stempler.

 

Her er nogle muligheder for at spare nogle penge på navnestempler til dig selv eller til jeres virksomhed. Navnestempler er stadig brugt af mange, og derfor finder du også et godt udvalg af stempler på internettet.

LÆS OGSÅ: Spar penge på Black Friday

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *