Billige seværdigheder i Costa Rica

Costa Rica er et spændende rejseland. Det er ikke vildt besøgt af danske og europæiske turister, hvilket mange af de mellemamerikanske lande ikke er og derfor er der mulighed for at få en unik oplevelse ved at besøge landet.

Costa Rica er et af de lande i Mellemamerika, der er længst fremme, og derfor er priserne generelt også lidt højere end i nogle af de andre lande. Det skal dog ikke afholde dig for at tage dertil, da der stadig er rigtig mange gode oplevelser der kan fås, også uden at dit feriebudget sprænges.

Om landet

Hovedstaden i Costa Rica er San Jose. Det officielle sprog i landet er Spansk, hvor de også løsrev sig i starten af 1800 tallet.

Flyvetiden fra Danmark til Costa Rica er ca. 12 timer, så der venter en halv dagsrejse, hvis du vil tage på eventyr i Costa Rica.

Billige seværdigheder i landet

Der er masser af seværdigheder når man kommer til et ret ukendt turist land, som Costa Rica må siges at være. Vi har fundet nogle seværdigheder vi mener at man skal se når man er i landet, og som samtidig er til at betale.

Rio Celeste vandfaldet

En af de ting du ikke må gå glip af når du er i vandet, er det vidunderlige vandfald der ligger midt inde i regnskoven. Rio Celeste er en flod med helt turkis farvet vand. Floden strækker sig langt ind i regnskoven, og følger du den dybt ind – finder du det smukkeste 30 meter høje vandfald. Er du til flot natur, er det en af de største perler på jorden, og en ting du ikke må gå glip af.

Cartago

Cartago er en gammel by i Costa Rica. Byen er en af de ældre, som blev grundlagt i 1563 – og et jordskælv har ødelagt store dele af byen. Turen til Cartago er et spændende syn på hvordan et jordskælv kan ødelægge dele af en by. Skal man til Irazu krateret eller Orosi dalen, er det tit med udgangspunkt i Cartago og så kan man tage en tur i byen samtidig. Nogle af de billigste seværdigheder i andre lande, ser selvfølgelig at tage rundt at kigge på de spændende byer de tilbyder.

Krokodillerne Rio Tarcoles

Costa Rica er trods sin begrænsede størrelse arealmæssigt, et stort land hvad angår forskellige dyre- og planteliv. Man siger at omkring 5% af alle dyr og planter findes i landet, som ikke er i nærheden af verdens 5% arealmæssigt. Derfor kan de også bruge landet til at tage på spændende udflugter for at opleve det spændende dyre- og planteliv.

Et af de steder hvor man kan se spændende dyr på tæt hold, er ved broen i Rio Tarcoles. Under broen er en sump som er hjemsted for rigtig mange krokodiller. 20-30 krokodiller samlet på et meget lille områder er ikke usædvanligt, så der er rig mulighed for at få øje på nogle på meget tæt hold.

Alt i alt kan du få den fedeste ferie i Costa Riga til små penge. Landet er dyrere end de nabolandene, men ikke meget – og priserne er stadig lavere end herhjemme. Derudover har Costa Rica et af verdens smukkeste vandfald, lækker regnskov og et frodigt dyreliv du som turist kan nyde godt af.

Læs mere om CC Travel.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *