Revisor pris

Sådan finder du en billig revisor – med bedste timepris

De fleste (bare lidt) seriøse virksomhedsejere og iværksættere vil indenfor en relativ kort årrække få brug for en revisor, når de først er startet op med deres selvstændige eventyr. De fleste der skal bruge en revisor er i forbindelse med regnskab, både løbende og årsafslutninger, men revisorer kan også hjælp med at andre ting, f.eks. oprettelse af selskaber, omdannelse af selskaber eller blot generelt rådgivning ift. værdiansættelse af ens virksomhed, samt enkelte spørgsmål og rådgivning ift. hvad der kan trækkes fra i regnskabet og hvad der ikke kan.

Det er lidt forskelligt hvordan man som virksomhed eller selvstændig vælger at bruge en revisor (hvis man overhovedet gør det), overordnet falder brugen af en revisor ind i en af følgende 2 ”kategorier”. Nr. 1: En fast aftale hvor der betales et fast beløb per måned, også måske et højere beløb efter årets afslutning. Nr. 2: En sporadisk aftale, hvor man samler de revisor-opgaver man har over f.eks. 1-4 måneder, også betaler revisoren én gang, når han/hun har udført disse opgaver. Det er selvfølgelig økonomisk at samle opgaverne da en revisors timepris er relativ høj.

Laver man en fast aftale fremfor en sporadisk kan man ofte få en lavere timepris, men omvendt kan man også komme til at betale en lavere revisor-timepris, men flere af dem, hvis man reelt ikke har brug for timerne. Udover at være sikker på at man har den aftale der passer bedst til lige præcis ens virksomheds behov jf. ovennævnte, så er der også et par andre ting man kan gøre for at finde den billigste revisor.

For det første kan man selvfølgelig sammenligne priser. Bor man f.eks. i København googler man ”revisor København”, griber notesblokken og noterer telefonnummer eller mail på alle de revisorer i København man finder, også er det ellers bare i gang med at ringe eller skrive til alle sammen. På denne måde finder man hurtigt ud af hvor man finder den revisor med laveste timepris, samt laveste priser på hele den opgave man har pt., og evt. de opgaver man vil have i fremtiden.

Det tager lidt tid, men der kan være rigtig mange penge at sparre. Det er klart at tricket også virker hvis man bor i f.eks. Århus, Odense eller Aalborg. Bor man i de lidt mindre byer skal man nok søge lidt bredere og i stedet for at Google revisor København vil man åbne op og også google revisor Nordsjælland, revisor Storkøbenhavn osv. Altså supplere sin søgning med nabobyer og områder.

Lommeregner hos revisor i København

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *