Hest tæt på kameraet

Her er et par gode tip til at spare penge til alle hesteejere

At skulle holde en hest er som bekendt en dyr affære. Som hestejer har man selvfølgelig altid lyst til kun at give sin hest det bedste af det bedste. På trods af dette, så har mange af os ganske enkelt ikke råd til dette, men må ty til lidt billigere løsninger for at kunne få råd til det hele. Der er dog gode nyheder, idet der faktisk findes et par metoder til at skære ned på omkostningerne forbundet ved at holde din hest. Læs videre her, og få et par gode tip til hvordan også du kan spare lidt penge.

Spar penge på hestens fodermateriale

Her er par simple metoder til at skære ned på omkostningerne forbundet med din hests foder – uden at den overhovedet vil kunne mærke forskellen. Når dette så er sagt, så bør du dog aldrig gå på kompromis med kvaliteten på din hests hø eller heste strøelse. Vælg i stedet at købe f.eks. din hø om sommeren, hvor den ofte er betydeligt billigere. På denne måde kan du nemlig spare temmelig mange penge. Du kan desuden også spare penge på at skære ned på diverse koncentrater, idet din hest faktisk sagtens kan nøjes med dens hø. Selv hvis du ikke skulle vælge at skære ned, så kan du i stedet spare en hel del penge ved f.eks. at købe din heste strøelse i større partier. Større partier betyder nemlig som regel også større rabatter. Du kan også spare penge ved ikke at købe de allerdyreste mærker. Du skal blot være sikker på, at du ikke køber en ringere kvalitet – og dette kan med lidt fodarbejde faktisk sagtens lade sig gøre.

Spar penge på din hests udstyr

Du kan også holde dine omkostninger nede, når du skal købe udstyr til din hest:

  • Køb dit udstyr såsom sadler, seler eller ridestøvler brugt. Du kan på denne måde faktisk spare tusindvis af kroner på dit udstyr. Du skal blot være opmærksom på at tjekke det brugte udstyr ordentligt, så du ikke ender med at købe en ringe kvalitet.
  • Forsøg at reparere dit udstyr i stedet for at udskifte det unødigt. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse, men det er bestemt ikke en umulig opgave, hvis man har lidt tid at afsætte til at lære det grundlæggende.
  • Fremstil din egen polish, der kan anvendes på dit udstyrs messing. Brug en blanding af eddike og natron for at opnå det samme som en professionel polish – og til en brøkdel af prisen.
  • Du kan f.eks. også vælge at sælge udstyr som du ikke bruger, og derefter anvende pengene til at købe nyt udstyr. Uanset om du skal have et læs heste strøelse, et par nye ridestøvler eller en ny sadel, så kan du med lidt held ende med at have et udlæg på ganske få kroner.
  • Vær altid på udkig efter gode tilbud. I stedet for at gå på Facebook kan du i stedet undersøge de forskellige forhandleres hjemmesider for at finde de bedste tilbud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *