Tastatur og mus på bord med kaffebønner

Gør kaffen på arbejdet bedre med hjemmekværnede kaffebønner

Dagene på arbejde kan nogle gange føles lange og trættende. Med mange bolde i luften og hovedet i fokus i mange timer, kan en god kop kaffe gøre underværker for dig. Selve duften og aromaen er en dejlig genkendelighed og varmen giver en rar opkvikkende effekt. Derfor er det vigtigt, at kaffen på arbejdet er lidt ekstra god til de lange dage på arbejdet.

For at gøre kaffen bedre kan I begynde at lave hjemmekværnede kaffebønner, som giver lidt ekstra smag og lækker aroma til kaffen.

Læs videre herunder for at høre mere om hjemmekværnede kaffe og fordelene ved det.

Kværn holder det friskt

Med en kaffekværn kan I brygge jeres kaffe med det samme henne på arbejdet og det tager ingen tid at lave det. Man skal blot putte kaffebønnerne i kværnen, som gør alt arbejdet. Derefter er I klar til at brygge en ekstra god kop kaffe, fordi den er mere frisk og der kommer mere smag ud af bønnerne, når man kværner sine kaffebønner når der skal laves kaffe.

Ved at kværne kaffebønnerne kan man også nemmere bestemme og styre, hvor stærk kaffen skal være og den gode smag kan man hurtigere navigere sig til. Så er en god kaffekværn eller kaffemaskine med indbygget kværn, er en rigtig god investering til arbejdet.

Det, der også er dejligt ved frisk hjemmekværnede kaffebønner, er, at du har stået med det selv og lavet det med dine egne hænder. Det giver en stor tilfredsstillelse at man selv ved at man har kværnet kaffen og brygget den selv.

Spar penge i længden

I længden kommer man også til at spare penge ved at lave hjemmekværnede kaffebønner.

For det første overvejer man lidt mere mængden af sine kaffebønner, inden man laver sin kaffe. Man tager lidt mindre ad gangen, så den ikke bliver for stærk og med kaffebønner er der lidt mere for pengene end hvis man køber kaffe, der er kværnet på forhånd.

For det andet er det også nemmere at opbevare, så man slipper for at smide gammelt kaffepulver ud og købe nyt. Kaffepulver kan nemlig hurtigt miste smag med tiden, men med kaffebønner er det nemmere, hvis man opbevarer det rigtigt.

Opbevaring af kaffebønner

Det er vigtigt at opbevare sine kaffebønner på den rigtige måde, for at de ikke skal miste deres smag eller styrke med tiden. Dog hvis man opbevarer dem korrekt, kan man beholde den lækre smag i længere tid, så man ikke hele tiden skal købe nye kaffebønner. Heldigvis er det ret nemt at opbevare sine kaffebønner. En god ide er at putte dem i en krukke med et tætlukket låg og opbevare krukken i et skab eller skuffe, hvor der lidt køligt. På den måde kan I nemt tage kaffebønner frem, når I skal bruge dem til kaffebrygning. Hvis der er en periode, hvor der ikke bliver drukket så meget kaffe på grund af ferie f.eks. så er det en god ide at putte dem i køleskabet, da kaffebønnerne har det bedst af det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *