ergonomiske kontorprodukter

Forbrugslån online

Ved du hvordan et online forbrugslån fungerer? Processen er faktisk meget mindre kompliceret og meget hurtigere, end når du låner i en almindelig bank. Her vil du ofte skulle sidde til en samtale og få foretaget en personlig kreditvurdering. Fra du snakker med din bankrådgiver, til du får udbetalt lånet, vil der ofte gå et par uger. Du bliver desuden bedt om at stille sikkerhed i form af enten hus, båd eller lignende. Det skal du, fordi banken vil sikre sig, at de kan få værdi for dine ejendele i tilfældet af, at du ikke kan betale de lånte penge tilbage. Når du tager et banklån, kan du ikke bare låne til hvad som helst. Bankrådgiveren vil ofte forhøre dig om, hvad pengene skal bruges til. Et online forbrugslån er helt anderledes – lån penge hurtigt og nemt. Tjeklån hjælper dig med at skabe et overblik over alle de forskellige lån på markedet. Du kan også læse mere om forbrugslån online nedenfor.

Hvad kan man låne penge til?

Med et online forbrugslån kan du låne penge til lige det, du har lyst til. Låneudbydere online spørger meget sjældent ind til, hvad dit nyerhvervede lån skal bruges til at finansiere. Det giver dig en enorm frihed! Du kan låne til nye smykker, en dejlig rejse sydpå, en bil eller nyt køkken. Det er helt op til dig. Tænk på, hvad du drømmer om i øjeblikket. Måske kunne du få finansieret drømmen ved hjælp af et onlinelån? Det er vigtigt at slå fast, at du også kan låne penge, hvis du i en periode har mindre penge til rådighed end normalt, eller har et akut behov for penge. Hvis din bil skal repareres, kan der ofte opstå et behov for at få penge på kontoen med det samme. Derfor er det rart, at forbrugslån har en hurtig udbetaling – så behøver du ikke vente til starten af måneden med at udbedre skaden. På det tidspunkt er skaden måske blevet meget værre, end den var i starten.

Hurtigere end en tur i banken

Mange mennesker foretrækker at låne penge online, fremfor i en traditionel bank. Derfor har lån online virkelig vundet indpas i de seneste år. I forhold til processen i en bank er lån online meget nemmere. Du sikres en hurtig svartid, en hurtig udbetaling og du behøver ikke at stille sikkerhed for dit lån. Du kan holde formålet med dit lån for dig selv, og bare glæde dig over at få pengene på kontoen. Vidste du, at du ofte kan underskrive din låneaftale med dit NemID kort? Faktisk er processen for at få et online lån lige til at gå til. Der er ofte tre forskellige steps du skal igennem. Først skal du indtaste dine personlige oplysninger (for eksempel dit navn, bopæl og bankforhold). Derefter skal du oplyse om din økonomisk situation – banken indhenter lønsedler og årsopgørelse. Husk, at dine oplysninger er i sikre hænder! Til sidst indsender du din ansøgning og godkender med NemID. Når banken har fået dine oplysninger, vurderer de, om dine økonomiske forhold hænger sammen med størrelsen på det lån du ønsker. De vurderer kort sagt, om du er i stand til at afdrage på lånet. Hvis du bliver godkendt, får du ofte lånet udbetalt på din konto indenfor en eller to dage!

Kan jeg få et lån?

Når du skal tage et lån på nettet, er der selvfølgelig nogle bestemte kriterier du skal opfylde. Det er meget forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder hvad kriterier er. Det betyder også, at du sagtens kan låne hos én udbyder, selvom du måske er blevet afvist hos en anden. Der er dog nogle overordnede kriterier som du skal leve op til, for overhovedet at komme i betragtning til et lån. Du skal være over 18 år gammel og du skal have en husstandsindkomst. Nogle udbydere kræver en minimumsindkomst på 150.000kr, men det er meget forskelligt. Du skal have fast arbejde, og vigtigst af alt, du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret. RKI står for Ribers Kredit Information og sammen med Debitor Registret er de Danmarks største registre over dårlige betalere. Husk også, at der ofte er strengere kriterier, hvis du ønsker at tage et stort forbrugslån. Mange af de mindre lån kræver ikke nødvendigvis en minimums husstandsindkomst.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *