TV pakke priser

Betaler du for meget for din tv pakke?

Det er et faktum, at mange danskere betaler for meget for deres nuværende tv-pakke. Det er blevet meget almindeligt at have en stor tv-pakke med op til 90-100 tv-kanaler. Selvom man i realiteten har mulighed for at se op til 90-100 tv-kanaler, vil der typisk kun være en håndfuld kanaler, som man ser jævnligt. Groft sagt betaler man altså penge for en masse kanaler, som man alligevel ikke bruger. Dog er den væsentlige grund til, at danskerne betaler for meget for deres tv pakke er, at de ikke har undersøgt alternative løsninger.

Du bør først og fremmest kigge på, hvor mange af dine nuværende tv-kanaler, som du rent faktisk ser hver dag eller jævnligt. Hvis du kan konkludere, at du faktisk kun ser 20 % af tv-kanalerne i pakken, bør du kigge efter en anden tv-løsning. Der vil typisk være mulighed for at finde en mindre løsning, hvis man har adgang til en masse kanaler, som man alligevel ikke ser.

Når du skal kigge på andre løsninger, kan du på forhånd lave en liste over de ønskede tv-kanaler. Det er ligeledes en god idé for dig, der er tilfreds med indholdet af din nuværende pakke, men som gerne vil undersøge priserne hos konkurrenterne. Hvis der f.eks. er 5-10 tv-kanaler, der er et must-have for dig, kan du finde lignende tilbud, hvor du får disse kanaler.

Hvis du synes at det er et problem, at du betaler for en masse kanaler, som du alligevel ikke ser, så er der en løsning på problem. Løsningen hedder bland selv tv pakker, hvor du selv står for at udvælge de ønskede kanaler til dit egen personlige tv abonnement. Med denne løsning betaler du udelukkende for de kanaler, som du rent faktisk ser. Skulle du fortryde dit valg af tv-kanaler efter en måned, vil det være muligt at skifte dem ud med nogle andre. Det er en blevet en ganske populær tv-løsning, som kan købes hos de fleste danske tv-udbydere.

Tv pakker sammenligning

Hvis man vil finde ud af, om der findes en billigere løsning, skal man koncentrere sig om prissammenligning. Det kan i nogen tilfælde være svært at sammenligne tv-pakker, da det typisk er forskelligt, hvilke kanaler der er med i tv-løsningerne. Ikke desto mindre vil du ved at tage udgangspunkt i tv pakker priser kunne finde en relevant tv-pakke til en overkommelig pris.

Finder du ud af, at der findes et bedre og / eller billigere alternativ, kan du hurtigt og nemt skifte. Hvis du køber en tv-pakke hos en ny tv-udbyder, vil de typisk sørge for afmelding af din gamle udbyder. Du kan dog vælge selv at afmelde dit abonnement hos din gamle udbyder for at være på den sikre side. I den forbindelse skal man huske på, at det naturligvis ikke er muligt at opsige et abonnement, hvis bindingsperioden endnu ikke er udløbet.

Når man bestiller en ny tv-pakke, vil man være bundet af aftalen i 6 måneder. Først når denne periode er udløbet, kan du afmelde din tv-løsning og skifte til en anden teleudbyder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *