Spar penge på god stil

Mode ændrer sig hele tiden, og hvis man gerne vil følge med, så er det vigtigt ikke at springe sit budget hele tiden. Men hvordan undgår man så lige dette, tænker du nok? Det kan da selvfølgelig til tider også være svært, men derfor er det heldigt, at du her kan få gode tips til at spare en masse penge på god stil. Især tip nummer 3 vil muligvis overraske dig, da det faktisk kan betale sig økonomisk at bruge de sociale medier ofte.

Gratis fragt

Når du skal handle online kan det være en super god ide at vælge efter, hvilken webshop der har gratis fragt. Det er nemlig rigtig ofte let at finde de samme produkter på flere forskellige sider, så derfor kan man jo lige så godt vælge en side, hvor man får muligheden for at spare fragten væk. Eksempler på webshops der benytter sig af dette er for eksempel Trendhim, hvor fragten er inkluderet i prisen uanset hvor stor eller lille en ordre, du bestiller. Så spar penge når du kan.

Handl i genbrugsbutikker

Det sjove ved mode er også, at ting vender tilbage igen. Tøjdele der var ”in” for nogle år siden, dukker ud af det blå op igen og bliver pludselig et ”must”. Derfor er det også en god idé for alle at se i genbrugsbutikker, da der rigtig ofte er gode tilbud på nogle super fede ting.

Brug Facebook

Facebook benyttes til rigtig mange forskellige ting i dag og en af dem er salg af tøj. Der findes simpelthen et utal af grupper på Facebook med det formål at give medlemmerne muligheden for at sælge noget af deres både brugte og ubrugte tøj videre. Dette gøres naturligvis til en langt lavere pris, end hvis du skulle ud og handle i fysiske butikker. Derfor kan det være en god ide at tilmelde sig nogle af disse grupper og få de mange gode tilbud direkte i dit feed.

Hvis du har flere gode råd til hvordan andre, kan spare en masse penge på modetøj og god stil, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder. Vi leder nemlig altid efter nye gode tips til at spare penge og det håber vi, at I derude kan være med til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *