penge

Gode råd til at finde et hurtigt lån

Når du leder efter et hurtigt lån online, betyder det højst sandsynligvis at du er i en eller anden økonomisk knibe. Kan være, at en indtægt er forsinket og du lige mangler kontanter til at betale nogle regninger. Eller du vil gerne overraske kæresten med en shopping tur til Paris, men ak, kassekreditten i det røde felt. Eller du skylder penge til nogen og mangler kontanter til at betale dem tilbage. Eller noget helt andet.
Der findes mange muligheder for at komme i økonomisk knibe og godt råd kan være dyrt, ikke?

Ikke nødvendigvis. Det er de dårlige råd der er dyre. De gode er ofte gratis. Der findes mange gode råd som ikke koster noget, på Internettet for eksempel. Her er et af dem.
Alle kan komme i pengenød. Spørgsmålet er, hvordan kommer du ud af det igen? Der er så mange tilbud på hurtige lån, mikrolån, minilån, kviklån, osv.

Tænk dig altid om, inden du beslutter dig

Et lån i det rigtige øjeblik kan godt være det der skal til, for at få dig ud af en forlegenhed. Men det kan også gøre det værre. Der findes så mange muligheder for hurtigt at få fat i penge. Det er meget fristende. Mange lånydere påstår at du kan have pengene i hånden på under en halv time. Uden at skulle stille sikkerhed. Og det er også rigtigt, disse hurtiglån findes.

Men det er aldrig en god ide at kaste sig hoved over hale ud i noget. Især når det kan have konsekvenser som du ikke kan overskue lige med det samme. Derfor overvej om det kunne være en ide at sove over det, inden du beslutter dig. Du får pengene lige så hurtigt dagen efter, også.

Det er spændende at tage spontane beslutninger. Spontanitet pifter livet op. Men når det drejer sig om penge, er det normalt en dårlig strategi.

Hvornår er det ok at tage et hurtigt lån, og hvornår er det ikke?

Situationer som du helst ikke skal løse med et hurtigt lån er fx når du i forvejen har gæld. Det ville være som at fylde et hul i jorden ved at grave et nyt. Når sveden er tørret ind, står du tilbage med det samme, du startede med: et hul i jorden. Og højst sandsynligvis er det nye hul større end det du har fyldt. Der går nemlig altid noget til spilde.
Når det drejer sig om lån, så er dette spild de penge du betaler i renter. For lånyderen er det ikke spild, men profit. Men for dig er det penge du ikke kan købe noget for. Vel bortset at du har købt dig lidt tid.

Tag et lån, når du ved hvordan du kan betale det tilbage

Et hurtigt lån er ok i en situation, hvor du ved at du med sikkerhed kan betale lånet tilbage til aftalt tid. Når du fx ved at der kommer en indtægt, men ikke i god tid til at løse dit aktuelle pengeproblem.
Måske tror du, at det vigtigste ved et lån er at vide er, hvor hurtigt du kan få pengene.
Tro om. Det vigtigste er at vide, hvornår du kan betale dem tilbage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *