Brug færre penge som bilejer med disse tricks

Synes du, at det er dyrt at være bilejer? Det er det også! Dog findes der en masse tips og tricks du kan gøre brug af i forhold til at gøre livet som bilejer billigere – og ikke mindst sjovere.

 

Sammenlign forskellige bilforsikringer

Noget af det dyreste ved at have bil, det kan være forsikringen. Derfor giver det god mening at sammenligne så mange bilforsikringer som muligt, inden du vælger forsikringsselskab. Ved at bruge tid på at sammenligne bliver du klogere på, hvilke forsikringsselskaber, der er bedst og billigst for dig. Og det kan altså på kort og lang sigt spare dig for en masse penge.

 

Indhent flere tilbud på dine værkstedsopgaver

Det er tit og ofte dumt at vælge den første automekaniker du finder. Gør du det, kan du ikke være sikker på, at du får den bedste pris på opgaven. Du skal i stedet bruge tid på at indhente flere forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. På den måde øger du sandsynligheden for at få den bedste pris – og dermed spare penge som bilejer.

 

Info: Synrgi.dk kan du blive meget klogere på, hvordan helt gratis og uforpligtende kan indhente tilbud på den opgave du skal have udført. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have tilbud på en undervognsbehandling. I så fald er det oplagt at læse mere her: http://synrgi.dk/undervognsbehandling-pris/

 

Kør mere økonomisk og spar på brændstoffet

Der kan også være mange penge at spare ved at køre mere økonomisk. Det vil sige: Skifte gear på de rigtige tidspunkter, slukke bilen når holder parkeret og lignende. Der findes mange forskellige muligheder, når det gælder om at køre mere økonomisk. I videoen herunder kan du uddanne dig selv til at blive en elite-bilist i forhold til at køre økonomisk:

 

 

Tag cyklen i stedet for bilen

Det absolut mest effektive trick du læser om i dag, det er dette. Det handler ganske enkelt om at lade bilen stå og tage cyklen i stedet for. På den måde skal du ikke bruge penge på benzin, eventuelle skader osv. Du behøver ikke at tage cyklen hver gang, men på dejlige dage, er det oplagt at tage 2-hjuleren. Det er ikke kun økonomisk godt, det er også sundt – og så hjælper du miljøet. What is not to like?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *